Tuinaanleg

Na het ontwerpen van uw tuin volgt de daadwerkelijke realisatie hiervan en kan worden begonnen met de aanleg van uw tuin. Holland Bonsai & Landscaping kan voor u het complete werk maken. Denk hierbij aan het maken van tuinafscheidingen en bouwwerken zoals pergola’s, vijvers, tuinmuurtjes en waterelementen. Maar ook het aanleggen van uw formele verhardingen zoals terrassen en tuinpaden en of informele en semiverharde paden door uw tuin.

Wij verzorgen ook de nodige grondwerkzaamheden om bijvoorbeeld heuvels of verhogingen aan te leggen en prepareren de bodem voor een optimale plantengroei doormiddel van bemestingen en grondbewerking. Het spreekt voor zich dat wij ook alleen de beste kwaliteit bomen en beplantingen leveren met de bijbehorende aangroei garanties. Alle solitaire heesters en of tuinbonsai worden door ons persoonlijk geselecteerd op vorm en kwaliteit voordat ze bij u worden aangeplant ,want het beste is alleen goed genoeg.

Door gebruik te maken van vakkundige onderaannemers op het gebied van tuinverlichting en metselwerken bent u altijd verzekerd van een kwalitatief goed uitgevoerd werk. Voor het realiseren van diverse werkzaamheden wordt nauw samengewerkt met het gerenommeerde hoveniersbedrijf Bersselaar Groen uit Hintham.